Wegenis- en rioleringswerken Van den Nestlaan

In de Van den Nestlaan zal het fietspad, tussen Slijkstraat en rotonde Ranstsesteenweg, opgebroken en heraangelegd worden op een breedte van drie meter, zodat dit als een volwaardig dubbelrichting fietspad gebruikt kan worden. De riolering zal ter hoogte van de bebouwing onder het fietspad geplaatst worden, zodat de rijweg niet moet worden opgebroken. Om de werken te kunnen uitvoeren, worden ook hier de bestaande bomen gerooid. Na de werken zullen tussen de rijweg en het nieuwe fietspad opnieuw inheemse bomen worden geplant.

De werken zullen vermoedelijk duren tot april 2020.

Om de veiligheid van de (buurt)bewoners en werkmannen te bewaren, vragen we je om de aangeduide snelheid in de werfzone te respecteren.UPDATE (29 januari 2020) - afsluiten Van Den Nestlaan

Op 3 februari 2020 start een nieuwe fase voor de rioleringswerken in de Van den Nestlaan waarbij het kruispunt met Sint Jozef tot eind maart 2020 volledig afgesloten wordt voor alle doorgaand verkeer.

Vanaf het moment dat het kruispunt met Sint Jozef wordt afgesloten, blijft plaatselijk verkeer wel mogelijk en toegelaten (in 2 richtingen).
Voor de woningen gelegen tussen Broechemsesteenweg en Sint Jozef is de toegang via Broechem.
Voor de woningen gelegen tussen Sint Jozef en het rond punt (Ranstsesteenweg) is de toegang via Vremde.

Het doorgaand verkeer volgt de omleiding via de N116 en Ranstsesteenweg (of omgekeerd) of kan kiezen om via de Broechemsesteenweg en Liersesteenweg te rijden.

Openingsuren & contact

Technische dienst (administratie)

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 81
Fax fax
03 234 19 61
e-mail
technische.dienst@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur en 14 tot 19 uur

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

Van den Nestlaan

Deel deze pagina