Vlaanderen Feest! met SCALA & Kolacny Brothers

Vier samen met ons de Vlaamse feestdag in Ranst!
Op zaterdag 6 juli 2024 verwelkomt de gemeente Ranst iedereen voor een onvergetelijke zomeravond vol cultuur, muziek en plezier. Dit jaarlijkse gratis evenement, gehouden op de weide voor de loodsen van Domein de Moervelden, wordt georganiseerd door de cultuurdienst van de gemeente Ranst. 

Het programma belooft een boeiende mix voor alle leeftijden. 
Vanaf 18 uur kunnen de jongsten zich onderdompelen in de magische wereld van 'Alles op Rolletjes', met grensverleggende animatie en een droomkamer waar fantasie├źn tot leven komen.
Om 20 uur neemt 'The Bonnie Blues' je mee terug naar de sfeer van het interbellum met hun akoestische klanken en subtiele humor.
De avond wordt spectaculair afgesloten door 'SCALA & Kolacny Brothers', die vanaf 22 uur het publiek zullen betoveren met hun unieke interpretaties van bekende rock, metal, dance, hiphop en popnummers.

We nodigen jou, je familie en vrienden uit om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid. Het evenement start om 18 uur en duurt tot ongeveer middernacht.

Om de natuurlijke schoonheid van Ranst te behouden en parkeerproblemen te vermijden, moedigen we bezoekers aan om met de fiets te komen. 

Voor vragen of meer informatie staat de cultuurdienst altijd klaar om je te helpen.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op dit bijzondere feest!

Contact

Adres
Gemeenschapscentrum Den Boomgaard Antwerpsesteenweg 43 , 2520 Ranst
Tel.
Vandaag
Op afspraak van 9 tot 12 uur & 14 tot 16.30 uur
Telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur & 14 tot 16.30 uur
Naar top