Muzant Vzw

Muzant Vzw staat voor creatieve activiteiten zowel op beeldend vlak met klei/keramiek als muzikaal vlak.

'Creatief met klei' is een cursus voor iedereen, met of zonder ervaring.We leren boetseren volgens een aantal basistechnieken waarbij je je eigen ideeën vorm kan geven. Kleinschaligheid en ongedwongenheid staan daarbij centraal. Alles wordt ter plaatse gebakken. Zelf glazuren kan maar moet niet. Na vijf sessies ga je gegarandeerd met enkele persoonlijke creaties naar huis. Het maximum aantal deelnemers is 6, ideaal voor een creatieve tijdsbesteding vol gezelligheid.

Nieuw zijn de 'Verwenworkshop' op 1 of 2 momenten waarbij u zelf zorgt voor een groepje en allen een eerste pot, schotel of vaas komt leren boetseren. 

Bij muzant vzw kan je ook op je eigen ritme viool, piano, accordeon, blokfluit of notenleer/zang (voor aanstormende leerkrachten) leren.

Muzant vzw verzorgt professionele concerten op viool en accordeon. Daarbij zijn verschillende programma's mogelijk, 'Altijd Onderweg' met een divers programma met muziek van hier en elders, van vroeger en nu. Meezingen mag. Winters Muzant is het kers-en nieuwjaarsprogramma waar heel wat stemmige winters melodieën in verwerkt zitten. Muzant klassiek brengt dan weer de wondermooie klassieke componisten tot leven. Veerle en Sebastian zijn beide geschoold aan het conservatorium en werken al vele jaren samen in deze setting. Zet je op het puntje van je stoel en verbaas je je over de passie, het samenspel en het eindeloze muzikantengenot dat jouw richting uitkomt.

info op youtube en www.muzant.eu

Contact

Adres
Spoorweglei 8 , 2520 Emblem
Tel.
GSM
Website

Voorzitter

Veerle Dierckx
Adres
Spoorweglei 8 , 2520 Emblem
Tel.

Secretaris

Karl Dockx
Adres
Spoorweglei 8 , 2520 Emblem
Tel.

Contact

Veerle Dierckx
Adres
Spoorweglei 8 , 2520 Emblem
Tel.
Naar top