Knaagdierenopvang Wanyama Wangu VZW

Wanyama Wangu is een VZW gelegen te Broechem, Antwerpen die zich inzet voor gevonden en/of afgestane konijnen en knaagdieren. Onze missie bestaat uit de drie volgende punten:

1. Het redden, verzorgen, castreren en plaatsen van konijnen en knaagdieren die afgestaan, mishandeld, verwaarloosd of gedumpt zijn. Dieren die door omstandigheden (bv. ziekte of ouderdom) niet meer geplaatst kunnen worden, zullen permanent in de opvang verblijven. Voor de diertjes die wel uitplaatsbaar zijn, gaan we op zoek naar het beste baasje én de beste thuis die er maar bestaat! 

 2. Mensen meer leren over het correct houden en verzorgen van konijnen en knaagdieren. 

3. Mensen informeren over het onverantwoord kweken en verkopen van konijnen en knaagdieren. ADOPT, DON’T SHOP! 

Wanyama Wangu werd in het begin van het jaar 2017 opgericht door Axelle Grantcharoff.

Axelle is 21 jaar oud en is al even lang een grote dierenvriend. Sinds enkele jaren heeft ze haar vrije tijd volledig gewijd aan het verzorgen en liefhebben van geadopteerde diertjes. Het werd een uit de hand gelopen “hobby” met al gauw 60 rond trippelende pootjes (lees: 15 huisdieren). 

Aangezien ze ontzettend veel voldoening haalt uit het zien openbloeien van deze dieren, heeft ze besloten om haar huis open te stellen voor andere diertjes die ook op zoek zijn naar een warme thuis. Om dit doel te bereiken, is knaagdierenopvang Wanyama Wangu in leven geblazen. Via de opvang wil ze zo veel mogelijk dieren helpen bij het vinden van de goede thuis die zij zo hard verdienen. 

De diertjes die in aanmerking komen voor adoptie, kan je leren kennen op onze Facebookpagina en via onze website. Dus als je een nieuw huisgenootje zoekt of één van onze diertjes een zalige thuis wil geven dan kunnen wij jou hier, met veel plezier, vrijblijvend over informeren.

Om de behoeften en de belangen van de dieren te behartigen, zijn adopties steeds onderworpen aan een reglement dat gerespecteerd dient te worden. Deze voorwaarden kan je terug vinden in het adoptiecontract. Dit contract kan je altijd vrijblijvend opvragen. 

Ook konijnen- en knaagdierenliefhebbers zijn hier meer dan welkom! Er zullen wekelijks leuke en handige weetjes verschijnen op onze pagina over het correct houden en verzorgen van konijnen en knaagdieren als huisdier.

Wanyama Wangu is een non-profit organisatie en is dus volledig afhankelijk van donaties en schenkingen. Alle donaties die wij ontvangen gaan voor de volle 100% naar het verzorgen van onze diertjes. Al onze activiteiten worden op vrijwillige basis uitgevoerd.

Voorzitter

Axelle Grantcharoff
Adres
Voetweg 1 , 2520 Broechem
Tel.

Secretaris

Paul Grantcharoff
Adres
Pertendonckstraat 17 , 2520 Broechem
Tel.

Contact

Axelle Grantcharoff
Adres
Voetweg 1 , 2520 Broechem
Tel.
Naar top