vacature | zorgpoetsmedewerker werfreserve

Het Gemeente Ranst gaat over tot de aanwerving van :

Zorgpoetsmedewerker - niveau E1-E3 - contract onbepaalde duur – voltijds/deeltijds - werfreserve voor 3 jaar

Taakomschrijving:

Het OCMW is op zoek naar een gedreven en verzorgde zorgpoetsmedewerker. Je werkt bij gezinnen en/of bejaarden thuis, waar je zorgt voor een nette woning en een zo optimaal mogelijk gezinsleven, zodat de hulpvrager op deze wijze zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen en aangenaam kan leven. Daarnaast ben je flexibel en kan je worden ingezet voor het onderhoud van de administratieve zetel en de woonvoorzieningen. Als zorgpoetsmedewerker werk je onder leiding van de maatschappelijk werker die verantwoordelijk is voor de thuisdiensten. Alles 'spic en span' is jouw motto? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Aanwervingsvoorwaarden:

Je bent minimum 18 jaar en je bent in het bezit van een recent blanco uittreksel uit het strafregister model 2 (niet ouder dan 3 maanden). Je slaagt voor de selectieprocedure. Een rijbewijs B is een pluspunt.

Wij bieden:

Loon op E-niveau: een brutomaandwedde (38/38) is minimum € 1922,35 (5 jaar anciënniteit: € 1965,88). Anciënniteit in andere openbare diensten en relevante ervaring in de privésector kunnen meegenomen worden. Maaltijd-, eco- en cadeaucheques, hospitalisatieverzekering, haard- of standplaatsvergoeding, eindejaarstoelage, fietsvergoeding en 2de pensioenpijler.

Hoe solliciteren?

Stuur je sollicitatie samen met cv en uittreksel uit het strafregister, model 2 (niet ouder dan 3 maanden) ten laatste op 5 mei 2021 (poststempel geldt als bewijs) aan de dienst HRM Gemeente Ranst, Gustaaf Peetersstraat 7, 2520 Ranst. Je kan je kandidatuur ook mailen naar hrm@ranst.be. De schriftelijke/praktische proef gaat door op zaterdag 15 mei 2021 vanaf 9 uur in Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 43 te Broechem. Voor de geslaagde kandidaten gaat de mondelinge proef door op donderdag 20 mei 2021 op het OCMW Ranst, Schildesteenweg 16 te Oelegem.

Openingsuren & contact

Dienst HRM

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 85
e-mail
hrm@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur
Morgen gesloten

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

foto zorgpoetsmedewerker

Deel deze pagina