Tieners op het speelplein

Speelplein voor tieners is een toffe werking voor wie het niet zitten om de hele dag alleen thuis te zitten als pa en ma aan het werk zijn. Je kunt komen vanaf 8.30 en voor 10 uur en het vertrek is tussen 16 en 17 uur. Er is een speciaal programma, gericht op jongeren: uitdagend en vooral ook chill ;)

Voor wie

Alle 13 en 14 jarigen in Ranst en omstreken.

Hoe aanvragen

Schrijf je snel in via https://reservaties.ranst.be

Kostprijs

Net als het speelplein €8 per tiener per dag. Sociaal tarief mogelijk onder voorwaarden.

Wat meebrengen

Makkelijke kledij waar je je goed in voelt. Een fiets is handig!

Supernieuw dit jaar is de opstart van de tienerwerking binnen het speelplein. Van 12 t/m 16 juli en van 16 t/m 20 augustus kunnen 13- en 14jarigen komen chillen en leuke activiteiten beleven. Op het programma staat bijvoorbeeld een graffiti workshop (14/7) en een videogame (16/8). De graffiti wordt op panelen gespoten zodat je je artwork mee naar huis kunt nemen. De videogame is een 'levend videospel' waar scherpschutters de bad guys proberen neer te schieten met aangepaste pijlen. Op 20/8 gaan jullie op uitstap, kom dan zeker met je fiets.

Verzin zelf alsjeblieft een nieuwe naam voor je eigen groep want ‘tieners’…. man! Kan het saaier? Laat het creatieve brein in je los en bedenk een leuke naam en/of slogan!  

Deel deze pagina