Update onderhoudswerken Bistweg

Aannemer Hoogmartens startte op 10 mei met de onderhoudswerken in de Bistweg. Tijdens de werken in het stuk Bistweg vanaf nummer 62C tot aan Redgrow BV stelden we een probleem vast, waardoor de geplande werken hier niet konden uitgevoerd worden.

Vanaf 7 september start de aannemer met de werken in dit gedeelte. Hij zal hier de volledige weg opbreken en heraanleggen. Hierdoor zal dit gedeelte van de Bistweg gedurende een maand niet toegankelijk zijn.

Na deze werken start de aannemer met de verdere afwerking van de rest van de Bistweg. Dit is een mobiele werf, dus hier zal je weinig tot geen hinder van ondervinden.

Omleiding

De omleiding voor het verkeer richting Oelegem loopt via de N116 – Lostraat – Oelegemsesteenweg. In de omgekeerde richting bereik je de N116 via de Oelegemsesteenweg en de Kapelstraat. Tijdens de werken geldt in de Kapelstraat tussen de Pater Domstraat en Massenhovensesteenweg enkelrichtingsverkeer naar de Massenhovensesteenweg.

Openingsuren & contact

Technische dienst (administratie)

adres
Van den Nestlaan 1102520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 81

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen open van 9 tot 12 uur

Contacteer ons

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.

Voor dringende zaken kan je telefonisch contact opnemen met onze dienst.

Onderhoudswerken Bistweg

Deel deze pagina