Speelpleinwerking

Hallo beste kinderen en ouders.

In 2019 gaat er van alles veranderen op het speelplein.
We hebben de afgelopen jaren een enorme groei gekend. Dat zorgde ervoor dat we een beetje uit onze voegen zijn gebarsten.

Daar proberen we nu een oplossing voor te zoeken, want we willen de kwaliteit van de speelpleinwerking hoog houden zoals jullie dat van ons gewend zijn.


We gaan moderniseren om de inschrijving gemakkelijker te maken, vooral 's morgens op het speelplein.

Sinds begin januari 2019 werken we met een nieuw inschrijfsysteem voor alle gemeentediensten (jeugddienst - BKO - sportdienst enz) waarbij je jouw familie slechts 1 keer moet registreren (neem alvast jouw ID en dat van je kinderen erbij...) en daarna kan je telkens gewoon inloggen en activiteiten selecteren.

Je kunt van 1 - 15 maart inschrijven voor de speelpleinwerking voor de paasvakantie, maar je kunt je wel al registreren in het nieuwe systeem.

 

Hou de Ranst Info, onze facebookpagina of deze website in de gaten voor meer informatie.

Blijf kijken en kom spelen op het leukste speelplein dat je kent!

Speelplein Ranst is gek doen, fantaseren over vikingen in de ruimte, tandenstokers in de aarde prikken, met z'n allen door het bos sluipen, uitleven op uitstap, nieuwe spelen uitvinden en als vanouds ravotten, mega-groots knutselen ...

Waar?
Gemeentelijke Lagere School Ranst, Schoolstraat 17

 

Voor wie

Jaarlijks organiseren we tijdens de Paas- en de zomervakantie de speelpleinwerking. We zetten dan onze deuren wagenwijd open voor kinderen die vier jaar worden tot en met jongeren die 12 jaar worden.

 

Deel deze pagina