Schade veroorzaakt door of aan Gemeente Ranst?

Schade melden

Heb je schade geleden die volgens jou veroorzaakt is door een gebrek aan het openbaar domein, eigendommen of medewerkers (in functie) van Gemeente Ranst? Of heb jij zelf per ongeluk schade veroorzaakt aan de Gemeente Ranst?

Volg dan deze stappen:

  • Breng jouw eventuele verzekeraar op de hoogte en vraag of zij jou kunnen helpen met de aangifte.
  • Stel zelf of met de hulp van jouw verzekeraar een dossier samen waarbij je de schade en de precieze omstandigheden omschrijft. Foto’s zijn hierbij een zeer belangrijk hulpmiddel. Vermeld zeker ook de datum, locatie en vermoedelijke oorzaak van de schade.
  • Bezorg ons de verzamelde informatie bij voorkeur via de knop hieronder. Je krijgt meteen een ontvangstbevestiging en een meldingsnummer voor jouw dossier (begint steeds met de letter M en het jaartal, bv M2024 xxxx). Ook indien je de schade meldt via de contactgegevens op deze pagina, krijgt jouw dossier een meldingsnummer.

De verzekeraar van de gemeente en het OCMW zal het dossier eventueel samen met jouw verzekeraar onderzoeken en opvolgen. Dat vergt, afhankelijk van het dossier, een zekere tijd. Als je ondertussen vragen hebt over de stand van jouw dossier, of extra informatie wil bezorgen, kan je hiervoor best rechtstreeks antwoorden op de ontvangstbevestiging van jouw melding of via de contactgegevens op deze pagina. Vergeet dan niet om het meldingsnummer te vermelden. Gebruik je een van de andere contactmogelijkheden? Vergeet dan niet om het meldingsnummer te vermelden.  

Naar top