3 - 15 april 2023: rotonde Zandhovensteenweg afgesloten

3 april 2023 start de aannemer met herstellingswerken aan rotonde aan de Zandhovensteenweg. De werken duren vermoedelijk tot 15 april. Tijdens die periode wordt de rotonde volledig afgesloten. Fietsers kunnen wel blijven door langs de rotonde.

De rotonde wordt hersteld in beton. Dat is een duurzamer materiaal dat beter bestand is tegen de vele draaibewegingen van het verkeer.

Omleiding

De omleiding voor het verkeer richting Ter Straten verloopt via de snelweg. Verkeer komende van Antwerpen zal al aan het op- en afrittencomplex opgevangen worden en kan de omleiding volgen via de R11, Ternesselei, Uilenbaan, Oelegemsteenweg en Keerbaan.

Het verkeer dat van daaruit de snelwegen E313 en E34 wil bereiken, volgt deze route in omgekeerde richting.

Het verkeer komende van Zandhoven kan ook via de snelweg omrijden.

Het lokale verkeer kan omrijden via de Vaartstraat, Ter Stratenweg, Jozef Simonslaan en Nieuwelaan. Het verkeer vanuit Schilde volgt deze omleiding in omgekeerde richting. 

De Lijn

De bussen van De Lijn zullen niet tot in Oelegem rijden. Ze hebben hun eindhalte aan halte 'Van den Nestlaan' in de Antwerpsesteenweg.

Huisvuilophaling

Het huisvuil wordt gewoon opgehaald. Mocht het toch niet gebeurd zijn, dan mag je dat rechtstreeks melden bij IGEAN via www.igean.be/contactpagina-afvalvragen.

Openingsuren & contact

Technische dienst (administratie)

adres
Van den Nestlaan 1102520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 81

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur
Morgen gesloten

Wij werken op afspraak.

Een afspraak maken

doe je bij voorkeur online of via 03 470 10 81.

Rotonde Zandhovensteenweg onderbroken

Deel deze pagina