Reserveren sportterreinen

Sportterrein reserveren

Inhoud

De gemeente heeft eigen sportfaciliteiten waarvan je gebruik kan maken. De sporthal is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 23 uur en zaterdag en zondag van 9 tot 22 uur.

Procedure

Je kan zalen online reserveren of een reservatie aanvragen en in sommige gevallen ook online betalen.

Voorlopig kan je via dit systeem al Den Boomgaard, de vergaderzaaltjes in de bib, de turnzalen van de scholen en voor erkende verenigingen ook de refters van de scholen en de Moervelden huren.

Om zalen online aan te vragen, heb je een loginaccount met een contactpersoon en klantenprofiel nodig. Je maakt via een nieuwe registratie een klantenprofiel aan met jezelf als contactpersoon en daaraan een loginaccount gekoppeld.

Deze info is niet te verwarren met een 'familieprofiel'. Als je online wil inschrijven voor bijvoorbeeld de speelpleinwerking, dan heb je als gebruiker namelijk een familieprofiel met gezinsleden nodig.
Als je al eens een 'familieprofiel' hebt aangemaakt, moet je inloggen en op het tabblad 'klantenprofiel' een klantenprofiel aanmaken met jezelf als contactpersoon.

Kostprijs

De retributie voor erkende verenigingen bedraagt:

  • voor heel de sporthal: € 15 per uur
  • voor 1/3 van de sporthal: € 5 per uur
  • voor sportmanifestaties: € 100 per dag
  • voor de parketzaal en gemeentelijke turnzalen € 5 per uur
  • Jeugd -18, senioren +60 en andersvaliden van de gemeente betalen de helft van de retributie, dus € 7,5 (hele zaal) en € 2,5 per uur (1/3 zaal en turnzaal/parketzaal).

Voor clubs van buiten de gemeente en niet-erkende gebruikers worden de tarieven verdubbeld en zijn er geen kortingstarieven mogelijk.

Losse gebruikers en jeugdbewegingen betalen vooraf online. Als de boeking is goedgekeurd, krijg je een link. Na ontvangst van de betaling, is de zaal gereserveerd.

Contact

Adres
Sporthal Het Loo Antwerpsesteenweg 45 , 2520 Ranst
Tel.
Vandaag
Op afspraak van 9 tot 12 uur
Telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur & 14 tot 16 uur
Naar top