Promotiefilm Ranst

De mooiste kantjes van de gemeente Ranst worden voortaan in de kijker gezet in de nieuwe promotiefilm van Ranst. Om de film te realiseren, nam het gemeentebestuur Carolien De Kock onder de arm, die zelf lang in Ranst heeft gewoond. Zij wist dus perfect wat er allemaal te beleven valt in onze gemeente en kende ook de mooiste plekjes om op beeld vast te leggen.

De nieuwe versie van de film duurt  ongeveer 10 minuten en is alvast veel dynamischer en moderner dan de vorige editie. Zo laten we onder andere inwoners, kinderen van de speelpleinwerking, buitenschoolse kinderopvang en lokale (sport)verenigingen aan het woord die kort toelichten waarom het zo leuk wonen is in Ranst en wat onze gemeente allemaal te bieden heeft.

Alles laten zien wat Ranst te bieden heeft, is natuurlijk onbegonnen werk. Maar we hebben geprobeerd om een mooi beeld te schetsen van onze bruisende gemeente in combinatie met nuttige info voor onze inwoners.

Hoe kan ik de film bekijken?

  • Je kan de film steeds bekijken via deze link
  • Ook in de bibliotheek zullen een aantal exemplaren van de film op DVD beschikbaar zijn om uit te lenen.
  • Nieuwe inwoners krijgen de film te zien tijdens het onthaalmoment voor nieuwe inwoners.


Achtergrondmuziek
Voor de achtergrondmuziek konden we een beroep doen op talent van eigen bodem, namelijk Quadrofeniax.  Zij zorgden met een eigen geschreven nummer ‘Our Town’ voor de gepaste muzikale omlijsting. Hierbij willen wij hen en ook alle andere enthousiaste Ranstenaren bedanken die hebben meegewerkt aan dit (film)project.

 

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
G. Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 88
e-mail
communicatie@ranst.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

Deel deze pagina