Opendeurdag zondag 13 februari 2022

Opendeurmoment en schoolbezoek

Je kan uitgebreid kennismaken met onze school, het pedagogisch project, de schoolvisie, het schoolteam en onze werking op ons opendeurmoment dat doorgaat op zondag 13 februari 2022. Zie flyer hieronder in bijlage.

Maak alvast even kennis met onze school en ons team via onderstaande link of via de bijlage.

https://youtu.be/d9TWxEsOJJ4

Je kan er ook voor kiezen om een individueel bezoek aan de school te brengen om op die manier heel wat informatie over onze school en onze werking te verzamelen. Dit kan voor inschrijvingen voor schooljaar 2022-2023 sinds 8 november 2021. Je maakt hiervoor een afspraak via het secretariaat (tel 03 475 14 48 of secretariaat@deknipoogranst.be) of je neemt contact op met de directie (directie@deknipoogranst.be). 

Met de huidige maatregelen kunnen individuele bezoeken voorlopig enkel buiten de schooluren.  We respecteren daarbij alle geldende veiligheids- en hygiënemaatregelen. Dit betekent concreet dat het aantal bezoekers beperkt is, we de handhygiëne respecteren bij het betreden van het schoolgebouw, het dragen van een mondmaskers verplicht is als de afstand niet gerespecteerd kan worden...

Meer informatie bij "Inschrijven en capaciteit".

Openingsuren & contact

De Knipoog

adres
Schoolstraat 172520 Ranst
Tel. tel.
03 475 14 48
e-mail
secretariaat@deknipoogranst.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Contacteer De Knipoog

Flyer opendeurdag 2022

Deel deze pagina