naar top

Word jij de nieuwe concessionaris van GC Den Boomgaard?

25 april ’23 (di)
Gemeente Ranst zoekt een concessiehouder voor gemeenschapscentrum Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 43. Je kan je voorstel nog tot en met vrijdag 16 juni 2023 om 12 uur indienen.

De concessie omvat het leveren van dranken, het uitoefenen van toezicht en de schoonmaak. De looptijd van de concessie is 9 jaar, te beginnen op 1 december 2023 en eindigend op 30 november 2032.

Indiening van voorstellen

Dien je voorstel ten laatste op vrijdag 16 juni 2023 om 12 uur per mail in via alix.lorquet@ranst.be; cc: wim.vanderschoot@ranst.be.

Het voorstel moet naast het ingevulde inschrijvingsformulier, biedingsformulier en bewijs van plaatsbezoek ook een korte Nota concessieovereenkomst bevatten. Daarin geef je je visie op de concessieovereenkomst weer. Je toont aan dat/hoe je voldoet aan de bepalingen van de overeenkomst en over welke relevante ervaring en/of opleiding je beschikt.

Je voorstel bevat ook het nodige bewijs van ondertekeningsbevoegdheid en uittreksel(s) uit het strafregister. In elk geval ben je zelf verantwoordelijk voor het indienen van een volledige en voldoende gedetailleerde kandidatuur.

Verplicht plaatsbezoek

Je moet als kandidaat verplicht een plaatsbezoek afleggen. Plan dat zelf tijdig in met het oog op de indieningsdeadline. Maak de afspraak met mevrouw Annie Verstraete via annie.verstraete@ranst.be; cc alix.lorquet@ranst.be.

Het bewijs van je plaatsbezoek moet je aan de indiening toevoegen.

Vragen en antwoorden

Neem de leidraad en concessieovereenkomst goed door. Bundel eventuele resterende vragen zo veel mogelijk. Je kan je vragen ten laatste op vrijdag 2 juni 2023 per mail stellen via alix.lorquet@ranst.be; cc: wim.vanderschoot@ranst.be.

Alle vragen worden hernomen en beantwoord op deze website.

Nieuwsoverzicht
Den Boomgaard voorkant

Deel deze pagina