naar top

Baat jij de zomerbar in Ranst uit?

04 januari ’23 (wo)
Gemeente Ranst stelt op domein De Moervelden een terrein ter beschikking voor de oprichting van een pop-up zomerbar. Hiermee wil de gemeente een zomerse sfeer brengen op De Moervelden.

Concessieovereenkomst

De uitbating van de zomerbar gebeurt via een concessieovereenkomst die loopt van 1 juni tot en met 30 september 2023. Na een positieve evaluatie verlengen we jaarlijks de concessie tot maximaal 2027.

De concessie wordt toegewezen volgens een specifieke procedure zonder voorafgaande selectie van kandidaten. We kiezen voor de beste uitbating, rekening houdend met de kwaliteit van de invulling, lokale binding en duurzaamheid.

Het college van burgemeester en schepenen beoordeelt de concessievoorstellen volgens de concessiecriteria uit de concessieleidraad die je onderaan kan downloaden.

Hoe stel je je kandidaat?

Je kan ten laatste 15 februari 2023 om 12 uur je concessievoorstel indienen via alix.lorquet@ranst.be
(in cc evenementen@ranst.be)
Als geïnteresseerde moet je een plaatsbezoek afleggen met één van onze medewerkers. Boek je afspraak via evenementen@ranst.be.
Het attest van plaatsbezoek is essentieel voor het indienen van je concessievoorstel.

Meer info

Alle info over de concessieprocedure vind je in onderstaande concessieleidraad.

Heb je vragen?

Lees eerst de concessieleidraad grondig door. Heb je nog vragen? Je kan ze tot 7 februari 2023 stellen via alix.lorquet@ranst.be.

We beantwoorden enkel vragen of opmerkingen over de verduidelijking van de bepalingen van de leidraad. Verzamel je vragen en opmerkingen en dien ze gegroepeerd in.

Naar veelgestelde vragen en antwoorden
Nieuwsoverzicht
cocktail bar

Deel deze pagina