naar top

19 januari 2022: start vaccinatie 5-11-jarigen

11 januari ’22 (di)
Op 19 januari 2022 worden in Vaccinatiecentrum Pallieterland de eerste vaccinaties gezet bij 5- tot 11-jarigen uit Ranst, Berlaar, Nijlen, Lier en Duffel. Alle prikken voor kinderen worden gezet buiten de schooluren, zowel op weekavonden, woensdagnamiddagen als zaterdagen.

Net zoals bij de volwassenen worden de kinderen uitgenodigd door de Vlaamse overheid. De schriftelijke uitnodiging is al verstuurd en zal binnenkort in de brievenbus vallen. Als ouder kan je zelf een afspraak maken, zodat je als gezin met meerdere kinderen in deze doelgroep ervoor kan kiezen om broers en/of zussen samen te laten vaccineren.

Ook zonder papieren uitnodiging kan je de afspraak voor je kind al boeken. Op  www.myhealthviewer.be of www.mijngezondheid.be vind je de code van je kind(eren) om de afspraak te maken via www.laatjevaccineren.be/kies-zelf-je-vaccinatiemomenten.

Op de dag van de prik zelf mag er 1 ouder per kind bij zijn. Breng zeker volgende documenten mee: het e-ticket, de Kids-ID of ISI+-kaart van je kind en de ingevulde toestemmingsbrief.

Meer info vind je op www.laatjevaccineren.be/wie-waar-en-wanneer/5-11-jarigen.

Nieuwsoverzicht
tegel_vaccinatie_-11jarigen

Deel deze pagina