naar top

21 juni 2022: zitdag belastingen

02 mei ’22 (ma)
De zitdag voor het invullen van de aangifte van de personenbelasting vindt dit jaar plaats op 21 juni 2022 in de evenementenhal van Den Boomgaard (Antwerpsesteenweg 43).

Medewerkers van de FOD Financiën helpen je dan na afspraak met het invullen van je aangifte. Dankzij het werken op afspraak blijven de wachtrijen tot een minimum beperkt om zo iedereen efficiënt te kunnen helpen.

Maak je afspraak

Je moet op voorhand en ten laatste op 17 juni 2022 een afspraak maken voor de zitdag via het onthaal van het gemeentehuis (03 485 79 69) of de dienst zorg en welzijn (03 385 38 88). Je kan ook mailen naar onthaal@ranst.be. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Per aangifte geldt 1 afspraak! Een afspraak kan je laten inplannen in de voor- of namiddag.

Vergeet de dag zelf niet de nodige documenten mee te brengen, zoals loonfiches, attesten van leningen, levensverzekeringen, pensioensparen, energiebesparende investeringen, onderhoudsgelden ... Ook als je geen papieren aangifte hebt ontvangen, kan je geholpen worden bij het invullen. Breng in elk geval je identiteitskaart mee!

Kom je voor iemand anders? Breng dan ook (een kopie van) zijn of haar identiteitskaart en een volmacht mee. Die kan je hieronder downloaden.

Past 21 juni niet voor jou? Geen nood…

Kan je je niet vrijmaken op 21 juni, maar heb je toch hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Geen nood, want je bent na afspraak welkom in het kantoor van de FOD Financiën in de Kruisbogenhofstraat 24 in Lier. Bel eerst naar het nummer vermeld op de enveloppe van je aangifte om je afspraak te maken.

Je kan ook elke werkdag van 8.30 tot 17 uur telefonisch terecht bij het Contact Center van de FOD Financiën op het nummer 02 572 57 57. 

Nieuwsoverzicht
   belastingaangifte

Deel deze pagina