naar top

April is compostactiemaand

05 april ’21 (ma)

Met compost ga je voor meer tuin-, smul- en terrasplezier! Compost verbetert de waterhuishouding van de bodem, zodat je gras en planten beter tegen een stootje kunnen. Heb je geen tuin? Geen probleem! Ook op je terras kan je genieten van de lekkerste kruiden en de heerlijkste vierkante-metertuintjes.

Ontdek IGEAN-compost op het recyclagepark en ontvang in april gratis tuinhandschoenen bij de aankoop ervan. Actie geldig zolang de voorraad strekt! Meer info op www.igean.be/compost.

Maak je liever je eigen compost, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Dan is de gratis online infosessie 'Thuiscomposteren' iets voor jou. De cursus wordt georganiseerd door IGEAN in samenwerking met Vlaco. De infosessie is voor volwassenen en is helemaal gratis! Het enige wat je nodig hebt is een pc met internetverbinding én tonnen goesting om zelf te composteren. Je kan nadien zelf aan de slag om van jouw organisch keuken- en tuinafval voedzame compost te maken. Je kan deelnemen op 14, 20 of 29 april 2021. Schrijf je vandaag nog in op www.igean.be/compostcursussen

Nieuwsoverzicht
IGEAN_compost

Deel deze pagina