naar top

Vaccinatiecentrum Pallieterland zoekt vrijwilligers

14 januari ’21 (do)

Momenteel wordt volop werk gemaakt van de uitrol van het vaccinatiecentrum Eerstelijnszone Pallieterland voor de gemeenten Ranst, Lier, Duffel, Berlaar en Nijlen in CC De Mol in Lier.

Om de werking van het vaccinatiecentrum vlot te laten verlopen zijn heel wat helpende handen nodig. Zowel vrijwilligers met medische achtergrond als vrijwilligers die onthaal- en administratieve taken opnemen, zijn meer dan welkom!

Heb je zin om je hiervoor de komende maanden in te zetten?
 
 
We verwachten een engagement van minimum 48 uur te presteren in een periode van 6 maanden tijd. Er zal gewerkt worden in shifts van 4 uur.
 
 

Vervolledig je registratie als vrijwilliger

Op 4 februari kregen alle vrijwilligers die zich reeds hadden aangemeld een mail met de vraag om hun gegevens te vervolledigen via een link. Heb je geen mail gekregen? Mogelijk is het bericht dan in je spamfolder terecht gekomen. In dat geval moet je eerst aanduiden dat het bericht geen spam is, zodat de link niet (meer) geblokkeerd wordt. Heb je moeilijkheden om de link te openen? Mogelijk ligt het aan je webbrowser. Internet Explorer gebruik je beter niet.

Hierbij vind je nogmaals de juiste link.

Vragen en info over het vaccinatiecentrum?

Wie ondertussen vragen heeft over het vaccinatiecentrum Pallieterland kan hiervoor terecht op vaccinatiecentrum@lier.be of  tel. 03 8000 410. Dit nummer is actief van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en maandag tot donderdag ook van 14 tot 16 uur. Als het vaccinatiecentrum in werking is, zullen de uren uitgebreid worden.

Op de website www.vaccinatiecentrumpallieterland.be kan je terecht voor algemene info over het vaccinatiecentrum. De info op de website wordt regelmatig aangevuld.

Verantwoordelijke: burgemeester Johan De Ryck

Nieuwsoverzicht
copyright Jef Flour

Lees meer artikels over

Deel deze pagina