naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Beleef de overgang naar 2019 zonder zorgen!

11 december ’18 (di)
Ook dit jaar brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig naar je bestemming en weer thuis. In onze gemeente rijdt feestbus 5 van de stelplaats in Broechem via Ranst en Wommelgem naar de Antwerpse Rooseveltplaats. Elke 90 minuten is er een bus.

De Lijn brengt je op oudejaarsnacht veilig naar je bestemming en weer thuis. In de provincie Antwerpen blijven zeven tramlijnen en tweeëntwintig buslijnen de hele nacht van oud naar nieuw rijden. Sommige volgen bestaande trajecten, andere rijden speciaal voor de gelegenheid via andere reiswegen. Info: www.delijn.be/oudejaar.

Oudejaarsnachtbiljet gaat digitaal

Het gratis oudejaarsnachtbiljet wordt ook deze editie enkel als oudejaarsticket op SMS uitgereikt. Je hoeft dus niet meer naar het gemeentehuis om dit op te halen.

Registreer je vooraf via deze link.
Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw SMS oudejaarsticket.
Je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één GSM-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger moet over een geldig vervoerbewijs beschikken.

Het sms-ticket is geldig vanaf 18 uur op maandag 31 december 2018 tot 23.59 uur en op dinsdag 1 januari 2019. Je kan het dus zowel op oudejaarsnacht als op nieuwjaarsdag gebruiken. Je mag binnen deze geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil.

Je activeert je ticket door tijdens oudjaar EVENT te sturen naar 4884 voor je op de bus of tram stapt. Per sms-ticket wordt er een kost van € 0,15 aangerekend door je provider.

Wie zich niet registreert, kan nog steeds in de Lijnwinkels of bij de chauffeur een oudejaarsnachtbiljet kopen. Het biljet heeft dezelfde geldigheid en kost € 4. Of je koopt een sms-oudejaarsticket door EVENT te sturen naar 4884, eveneens aan de prijs van € 4 (+ € 0,15 providerkost).

We wensen je alvast een bruisende feestnacht en een gelukkig 2019!

Nieuwsoverzicht
affiche feestbus Ranst

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
G. Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 88
e-mail
communicatie@ranst.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Je kan ook altijd in onderling overleg met de betrokken dienst(en) een afspraak maken tijdens de kantooruren en op dinsdag eventueel ook tussen 19 en 20 uur. 

Lees meer artikels over

Deel deze pagina