naar top

Openbaar onderzoek project Dennendael

18 februari ’21 (do)
Op woensdag 3 maart 2021 is er om 19.30 uur een digitaal informatiemoment over het project Dennendael bvba. Inschrijven is verplicht via mail: omgeving@ranst.be
Wat?

De aanvrager wenst de bestaande toestand van een al bestaand pluimveebedrijf te regulariseren.

De bestaande vergunning werd vernietigd. Om deze reden wordt er nu een nieuwe omgevingsvergunningsaanvraag ingediend, waarbij de bestaande toestand, zoals die nu ter plaatse aanwezig is, wordt geregulariseerd.


Volgende stedenbouwkundige handelingen worden daarom aangevraagd:

  • De regularisatie van een pluimveestal;
  • De regularisatie van verhardingen;
  • De regularisatie van voedersilo’s;
  • De regularisatie van een elektriciteitscabine;
  • De regularisatie van de plaatsing van voorzieningen voor wateropvang (hemelwaterciternes en een infiltratievoorziening (reliëfwijziging).

De informatievergadering wordt gegeven in het kader van het openbaar onderzoek van de omgevingsvergunningsaanvraag met milieueffectrapport (MER), dat loopt van 20 februari tot en met 21 maart 2021. Het vergunningsdossier werd ingediend op 11 maart 2020 bij de deputatie van de provincie Antwerpen.

Praktisch

Inschrijven is verplicht en doe je per mail naar omgeving@ranst.be. Je ontvangt hierna een e-mail met de link om op 3 maart online deel te nemen.

Vragen over het project kan je ook al meegeven bij de inschrijving. Wie ingeschreven is, ontvangt achteraf het verslag van de informatievergadering, inclusief een overzicht van alle antwoorden op de gestelde vragen.

Kan je digitaal niet aanwezig zijn? Bezorg ons via hetzelfde mailadres je gegevens en mogelijke vraag en je ontvangt het verslag inclusief antwoord achteraf.

Voor vragen over deze informatievergadering neem je contact op met de dienst Omgeving van de gemeente Ranst.

Nieuwsoverzicht
Dennendael

Openingsuren & contact

Dienst omgeving

adres
Van den Nestlaan 1102520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 83
e-mail
omgeving@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur
Morgen gesloten

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

Deel deze pagina