naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Openbaar onderzoek Ecopower- project

26 mei ’20 (di)
Burgercoöperatie Ecopower en drinkwatermaatschappij water-link plannen de bouw van drie windturbines op de water-link site in Oelegem. We organiseren op dinsdag 16 juni van 19 tot 20.30 uur een digitale informatiesessie om je maximaal te informeren over dit windproject.

Digitaal informatiemoment over windturbineproject Ecopower en water-link.

Wanneer? dinsdag 16 juni, 19 - 20.30 uur.

Inschrijven verplicht.

We organiseerden al eerder (op 24 juni 2019) een infomoment in Ranst rond dit project. Deze keer zal dezelfde informatie gegeven worden in het kader van het openbaar onderzoek van de omgevingsvergunningsaanvraag met milieueffectrapport (MER), dat loopt van 2 juni tot 1 juli. Het vergunningsdossier werd ingediend op 14 februari.

Praktisch

Inschrijven is verplicht en kan via dit formulier. Je ontvangt hierna een e-mail met de link om op 16 juni online deel te nemen.

Vragen over het project kan je nu al meegeven in het inschrijvingsformulier. Wie ingeschreven is, ontvangt achteraf het verslag van de informatievergadering, inclusief een overzicht van alle antwoorden op de gestelde vragen.

Kan je digitaal niet aanwezig zijn? Bezorg ons jouw gegevens en mogelijke vraag via dit formulier, en je krijgt het verslag inclusief antwoord achteraf toegestuurd.

Voor vragen over deze informatievergadering, neem je contact op met de dienst Omgeving van de gemeente Ranst via omgeving@ranst.be.

Meer informatie over het project vind je hier.

Nieuwsoverzicht
windmolens ecopower

Openingsuren & contact

Dienst omgeving

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 83
e-mail
omgeving@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur en 14 tot 19 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur en 14 tot 16.30 uur

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

Deel deze pagina