naar top

Gemeentelijke dienstverlening blijft gegarandeerd

18 maart ’20 (wo)

Ook tijdens de coronacrisis en de strikte maatregelen die de federale overheid heeft opgelegd om de verspreiding van het virus te beperken, blijft de dienstverlening van de gemeente Ranst gegarandeerd mits een aantal aanpassingen.

Concreet blijven alle diensten operationeel (met uitzondering van de vrijetijdsdiensten, Den Boomgaard, de sporthal en de bibliotheek), rekening houdend met de strikte hygiënische en veiligheidsmaatregelen.

Zowel het administratief centrum als het OCMW-gebouw blijven tijdens de openingsuren toegankelijk met een vaste permanentie voor dringende gevallen. De rest van het administratief personeel werkt van thuis uit om de dienstverlening te verzekeren.

We doen hierbij een warme oproep om zoveel mogelijk gebruik te maken van het e-loket of het speciale 'contacteer mij' formulier. Is dit niet mogelijk, stuur dan een mail en als dat niet mogelijk is, bel onze diensten dan op. We helpen iedereen zo goed als mogelijk verder. 

De thuiszorg- en poetshulpdienst met dienstencheques blijven ook aan het werk om zoveel mogelijk hulp en zorg te bieden aan de mensen die het nodig hebben.
De uitvoerende diensten tenslotte blijven ook hun taken uitvoeren.
Al deze diensten moeten in alle omstandigheden de opgelegde afstandsregels respecteren.

In deze tijden is het cruciaal dat onze diensten bereikbaar en beschikbaar blijven voor alle Ranstenaren!

Zorg goed voor jezelf en je naasten #samentegencorona

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Onthaal

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 485 79 69
e-mail
info@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur en 14 tot 19 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur en 14 tot 16.30 uur

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

De sporthal, het gemeenschapscentrum en ook alle recyclageparken blijven tenminste tot en met 19 april dicht. De bibliotheek van Ranst werkt volgens een alternatieve dienstverlening (afhaalsysteem op afspraak).

 

Deel deze pagina