naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

14 mei: Straatvinken 'Hoe gezond is het verkeer in jouw straat?'

20 april ’20 (ma)
Vanaf nu kan je je inschrijven om op 14 mei 2020 tussen 17 en 18 uur in jouw straat het verkeer te tellen. Tel het aantal en soort verplaatsingen te voet, met de fiets, bus of tram, auto ...

Het telgebied van Straatvinken is dit jaar uitgebreid naar heel Vlaanderen. Als burgers één uurtje tellen en een leefbaarheidsbevraging invullen, krijgen we een uniek inzicht in het verkeer en de leefbaarheid in de Vlaamse straten.

Registreer je snel op http://www.straatvinken.be

 

Eén uur tellen

Meedoen kan op een heel eenvoudige manier: via www.straatvinken.be kan je je inschrijven om deel te nemen. Maak op 14 mei één uurtje van je tijd vrij en vink van 17 tot 18 uur aan hoeveel voetgangers, fietsers en andere voertuigen er door je straat passeren. Dat doe je met een papieren telformulier of met de speciaal ontwikkelde online teltool, die vanaf maandag 4 mei te vinden is op de website. Schrijf je snel in!

Tellen in tijden van corona

Dit jaar is het bovendien extra uitkijken naar de impact van de lockdownmaatregelen.
De telling houdt alvast geen gevaar in voor de volksgezondheid. Tellen kan je individueel, desnoods van achter het raam van je kot.

Lees meer

Nieuwsoverzicht
Straatvinken 14 mei 2020

Openingsuren & contact

Dienst omgeving

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 83
e-mail
omgeving@ranst.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

Lees meer artikels over

Deel deze pagina