naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Klimaatstrijd: Word klimaatstrijder van onze gemeente!

15 mei ’18 (di)
Wie wint de strijd om de kleinste ecologische voetafdruk?

Omdat het klimaat een zaak is van ons allemaal, start provincie Antwerpen en haar gemeenten de Klimaatstrijd. Een strijd om alvast in onze provincie - met kleine inspanningen - het tij te doen keren en daar te starten waar het het makkelijkst is, nl. bij jezelf, met je buren, in onze eigen gemeente! Samen kunnen we deze strijd aan en zo Ranst aan de titel ‘Gemeente met de Kleinste Ecologische Voetafdruk’ helpen!

Want de Klimaatstrijd is ook een wedstrijd. Alle Antwerpse gemeenten strijden niet alleen voor een betere planeet, maar ook tegen elkaar. De gemeente die zich het meest inzet en de meeste vooruitgang boekt, neemt in maart 2019 de felbegeerde titel van ‘Gemeente met de Kleinste Ecologische Voetafdruk’ mee naar huis.

Word vandaag nog een klimaatstrijder van Ranst en download de superhandige For Good-app die automatisch jouw ecologische voetafdruk berekent. De app houdt je eigen vooruitgang bij en berekent zo waar onze gemeente en jijzelf in het klassement staan.

Meer info via www.deklimaatstrijd.be of https://youtu.be/qW6TWtNUKr8

Onze gemeente en ons klimaat rekenen op jullie medewerking!

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht
Klimaatstrijd

Openingsuren & contact

Dienst omgeving (milieu)

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 89
e-mail
omgeving@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur en 14 tot 16.30 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur

Je kan ook altijd in onderling overleg met de betrokken dienst(en) een afspraak maken tijdens de kantooruren en op dinsdag eventueel ook tussen 19 en 20 uur. 

Lees meer artikels over

Deel deze pagina