naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Openbaar onderzoek heropbouw brug Jozef Simonslaan Oelegem

02 maart ’18 (vr)
Van maandag 5 maart tot en met 4 april 2018 loopt er een openbaar onderzoek voor de heropbouw (verhoging) van de brug over het Albertkanaal ter hoogte van de Jozef Simonslaan. De bewoners van Oelegem krijgen nog een persoonlijke uitnodiging voor het infomoment op 22 maart.

In het regeerakkoord 2014-2019 voorziet de Vlaamse regering een aantal infrastructuurprojecten om de verkeers- en vervoersnetwerken efficiënter en meer samenhangend te maken. De verhoging van de bruggen over het Albertkanaal staat hierbij prioritair vermeld.

De Scheepvaart nv heeft daarom een aanvraag ingediend bij de Vlaamse Overheid voor een omgevingsvergunning voor de heropbouw van de brug ter hoogte van de Jozef Simonslaan (brug Oelegem II) over het Albertkanaal.

Aan de gemeente wordt gevraagd om voor dit project een openbaar onderzoek in te richten. Dit zal starten op maandag 5 maart en loopt tot en met 4 april 2018.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en de bevolking zo goed mogelijk te informeren over dit project, is er een infomoment op donderdag 22 maart in de parochiezaal Oelegem. (Venusstraat 10)

De bewoners van Oelegem krijgen hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging.

Nieuwsoverzicht

Lees meer artikels over

Deel deze pagina