naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Onze gemeente is 'Vriend van de thermostaat'!

01 maart ’18 (do)
Doe gratis beroep op onze verwarmingscoach!

Stel jij de verwarming in huis altijd goed in? Weet je het niet zeker? Of besef je dat het beter kan? Plan dan een gratis en vrijblijvend huisbezoek door onze verwarmingscoach. Je portemonnee én het klimaat varen er wel bij!

De winter kondigt zich aan. Een tijd om heerlijk te cocoonen en je te nestelen in je knusse zetel onder een dekentje. Want warm hebben we het allemaal graag. Met de verwarming op de hoogste stand in de hele woning, ook als we gaan slapen of actief bezig zijn in huis. Een graadje meer of minder, maakt dat iets uit? Meer dan je zou denken! Voor het milieu én voor je portemonnee.

Onze gemeente helpt je hier graag bij, via een speciaal opgeleide coach. Die kan je haarfijn uitleggen wat een zuinig energieverbruik inhoudt. Onze coach reikt je handige tips op maat aan over jouw verwarming in huis.

 

Loop je warm voor dit idee? Plan dan een gratis advies bij je thuis! Surf naar www.vriendvan.be en vul het formulier voor een huisbezoek in. Onze coach zal dan contact met je opnemen. Het is volledig gratis!

De eerste 25 inschrijvers krijgen een handig cadeautje in ruil voor de bon.

Nieuwsoverzicht
Boek snel je gratis huisbezoek!

Openingsuren & contact

Dienst omgeving

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 89
e-mail
milieu@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur en 14 tot 16.30 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur

Je kan ook altijd in onderling overleg met de betrokken dienst(en) een afspraak maken tijdens de kantooruren en op dinsdag eventueel ook tussen 19 en 20 uur. 

Lees meer artikels over

Deel deze pagina