naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gezocht: M/V met sociale goesting

14 september ’17 (do)

We zijn op zoek naar enthousiaste Ranstenaren die mee willen werken in ons welkomhuis. Het welkomhuis is een plaats waar mensen de kans krijgen om elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen, zichzelf te ontplooien, vorming en opleiding te volgen, op uitstap te gaan, een computer ter beschikking krijgen, een goeie babbel kunnen doen over de dingen die hen bezig houden etc.

Het project staat nog in zijn kinderschoenen. We willen samen met vrijwilligers aan de slag gaan om dit verder uit te bouwen. Daarom zijn we op zoek naar doeners en/of denkers. Je kan zelf mee bepalen welk engagement je opneemt.

 Jouw profiel

  • Je hebt goesting om je in te zetten voor andere mensen
  • Je hebt respect voor de eigenheid, achtergrond en situatie van elke bezoeker in ons huis. Ongeacht welke origine, geaardheid, culturele achtergrond, nationaliteit, problematiek etc.
  • Je kan goed luisteren en speelt in op de noden die er zijn
  • Je bent bereid om vorming en opleiding te volgen in functie van je vrijwilligerswerk
  • Ben je een echte doener die zich graag met praktische zaken bezig houdt dan kan dat bij ons! Ben je eerder een denker die mee wil nadenken over hoe we de werking verder kunnen uitbouwen of die graag uitstappen organiseert, dan ben je even welkom!
  • We starten binnenkort met een samentuin en volkstuinen op ons domein. Ook daarvoor zijn we op zoek naar mensen met groene vingers (of nog-niet-zo-groene vingers) die mensen mee op sleeptouw willen nemen in de tuin.

Interesse?

Contactpersoon: Eline Van Mechelen

Eline.vanmechelen@ocmwranst.be

03 385 38 88

Nieuwsoverzicht
welkomhuis

Openingsuren & contact

OCMW

adres
Schildesteenweg 162520 Ranst (Oelegem)
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 385 38 88
e-mail
sociale.dienst@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur en 17 tot 19 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur

Je kan steeds langskomen of telefonisch contact opnemen tijdens de openingsuren.

Deel deze pagina