Vacature | Maatschappelijk werker

Het OCMW van Ranst gaat over tot de aanwerving van een contractuele functie van (m/v):

Maatschappelijk werker - voltijds 38/38 - contract bepaalde duur met optie vast - niveau B1-B3

Taakomschrijving:

Je staat in voor gesprekken en huisbezoeken naar aanleiding van hulpvragen. Je werkt samen met de cliënt een hulpverleningsplan uit en biedt de nodige psychosociale begeleiding. In functie van de financiële hulpverlening doe je sociaal-financiële onderzoeken, maak je sociale verslagen en formuleer je voorstellen voor individuele financiële hulp (leefloon en andere vormen van financiële hulp). Je wordt aangestuurd en begeleid door het hoofd van de sociale dienst.

Je beschikt over een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of het diploma van bachelor in de verpleegkunde, afstudeerrichting sociale verpleegkunde of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Wij bieden:

Een voltijds contract van bepaalde duur. Loon op niveau B1-B3: brutomaandwedde (38/38): minimum €2663.62 (5 jaar anciënniteit €2894.57). Anciënniteit in andere openbare diensten en relevante ervaring in de privésector kunnen meegenomen worden. Maaltijd-, eco- en cadeaucheques, hospitalisatieverzekering, haard- of standplaatsvergoeding, eindejaarstoelage, fietsvergoeding, 2de pensioenpijler, voordelen gsd-v.

Hoe solliciteren?

Je kan solliciteren door ons je sollicitatiebrief en CV te bezorgen aan dienst HRM, Gustaaf Peetersstraat 7, 2520 Ranst of via mail naar hrm@ranst.be

Functiebeschrijving kan je hieronder terugvinden.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Karin Dillen op 03 385 38 88.

Openingsuren & contact

Zorg en Welzijn

adres
Schildesteenweg 162520 Ranst (Oelegem)
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 385 38 88
e-mail
zorg.welzijn@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur

Wij raden aan om ondanks de aangegeven openingsuren telefonisch of per mail een afspraak te maken.

Maatschappelijk werker

Deel deze pagina