Loopparcours Bossensteinpad

Groene omloop:

We starten aan sporthal het Loo. We lopen over het binnenplein van den Boomgaard tot aan het Safipad. Steek de Antwerpsesteenweg over en loop op het Safipad tot aan de Klaverstraat. Sla rechts af en loop altijd rechtdoor tot aan de Van Den Nestlaan. Steek de baan over, loop naar rechts en daarna de eerste straat links (Slijkstraat) in. Loop altijd rechtdoor tot aan de Antwerpsesteenweg. Loop ongeveer 100 meter over het fietspad, steek dan de straat over en loop de straat in naast het Aveve tuincentrum. Sla rechts af aan de Bistweg en loop rechtdoor tot u aan de Moorstraat bent.

Opgelet hier is een splitsing voorzien!

Kiest u voor 5,5 km? Loop dan naar rechts via de Moorstraat tot aan de Rubenslaan, hier rechts afslaan en loop dan tot aan de parking van de sporthal .

Kiest u voor 8,8 km (rode omloop), loop dan naar links en volg de Moorstraat. Bij de hoek aan de Maas en Moor slaat u rechtsaf. Na ongeveer 100 meter opnieuw rechtsaf, hier loopt u het bos in (bij regenweer ligt dit pad er slecht bij). Loop schuin over het golfterrein (hier zijn houten paaltjes geplaatst die u kan volgen) Let wel op de golfers!! Loop over de weg van het golfterrein tot aan de Bistweg, hier steekt u de straat over en blijft u rechtdoor lopen (naast de boomgaarden) tot aan de Kapelstraat, sla hier rechts af en loop een 100-tal meter tot de volgende straat (Rubenslaan),sla rechts af. Loop altijd rechtdoor tot aan het Safipad, sla hier linksaf en loop over het Safipad tot aan de Antwerpsesteenweg, sla rechts af en loop over het binnenplein van den Boomgaard terug naar de parking van sporthal het Loo.

Bruine Omloop

We starten aan sporthal het Loo. Loop naast café het Loo over de parking naar de Rubenslaan. Op het einde van de parking loopt u naar rechts tot aan de Moorstraat, hier links afslaan en altijd rechtdoor lopen tot aan de Maas en Moor. (vanaf hier is het identiek aan de rode omloop)

bossensteinpad

Deel deze pagina