Totaalrenovatie Loods De Knipoog

De werken aan de loods naast Gemeentelijke basisschool De Knipoog in Ranst zijn gestart. In de loods komt een splinternieuwe ruimte voor de buitenschoolse kinderopvang met aangrenzende afgesloten tuin. De resterende oppervlakte wordt een overdekte polyvalente buitenruimte waarvan iedereen kan genieten.
Tijdens de schooluren gebruikt de school ze als extra speel- of klasruimte. Inwoners kunnen er buiten de schooluren sociaal-culturele activiteiten organiseren. De speelpleinwerking krijgt ook meer speelruimte tijdens de vakantieopvang.
De oude opslagcontainers van de jeugddienst binnen de schoolmuren worden volledig vernieuwd en optimaler geplaatst, zodat er meer buitenruimte komt.

Ook de voorkant van de school wordt volledig heraangelegd.We vernieuwen en verplaatsen de fietsenstalling, zodat iedereen ze tijdens het weekend zal kunnen gebruiken. Daarnaast ontharden we een groot deel en maken we er een aangename groenzone van. Een groot deel ervan wordt extra groene openbare ruimte. Het zal als geheel mooi aansluiten op het nieuwe dorpspark.

Downloads

Naar top