Logeren

Kan je niet genoeg te krijgen van Ranst en wil je er graag meerdere dagen vertoeven? Blijf dan gerust overnachten. Met stip aan te bevelen!

B&B's

Domein Stekebees: de kamers met een eigen badkamer en toilet liggen in het vernieuwde deel van het gebouw. Je hebt de mogelijkheid om eigengemaakte fruit- en druivenwijnen te degusteren in de grote tuin met wijngaard.

Het Blauwe schaap: in deze verbouwde oude schuur vind je 2 unieke luxekamers, elk met hun eigen stijl. Elke kamer is voorzien van een privé badkamer en toilet.

Ladolcedu: biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en gratis WiFi. De accommodatie beschikt over een sauna. Elke accommodatie is voorzien van een patio, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer.

Elskenshof: In het centrum van Emblem, pal onder de kerktoren, ligt Elskenshof. De oude hoeve, met zijn charmant erf en groene tuin, is onderdeel van het karakteristieke dorpsgezicht. Na een dag fietsen of wandelen in de Netevallei, kom je er heerlijk tot rust. De recent gerenoveerde studio bevindt zich op de eerste verdieping van de hoeve. De oude dakspanten en houten vloer werden tijdens de renovatie bewaard en onderlijnen de historische uitstraling van het gebouw. 

Vakantielogies

Helpende hand (volledig aangepast voor rolstoelgebruikers): Lankveld 9, Ranst. GSM: 0478 49 42 51, E-mail: vdvjohan51@gmail.com.

Bezinningscentrum

Hof Zevenbergen is een plaats van rust en stilte in een groene oase vlakbij het centrum van Ranst en grenzend aan het natuurdomein Zevenbergenbos. Je kan er individueel of in groep neerstrijken om te rusten, te studeren, te schrijven, te bezinnen en tot jezelf te komen.

Hotel

Bossenstein Golf & Polo Club herbergt 16 sfeervol ingerichte luxekamers, voorzien van alle hedendaags comfort. Elke accommodatie van dit 3-sterrenhotel biedt uitzicht op de tuin.

Naar top