vacature | jobstudent zorgpoetsmedewerker

Het OCMW gemeente Ranst is op zoek naar een:

Jobstudent zorgpoetsmedewerker- niveau E - bepaalde duur - deeltijds 19/38ste

Taakomschrijving:

Het OCMW is op zoek naar een gedreven en verzorgde jobstudent als zorgpoetsmedewerker. Je werkt bij gezinnen en/of bejaarden thuis, waar je zorgt voor een nette woning en een zo optimaal mogelijk gezinsleven, zodat de hulpvrager op deze wijze zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen en aangenaam kan leven. Als zorgpoetsmedewerker werk je onder leiding van de maatschappelijk werker die verantwoordelijk is voor de thuisdiensten. Alles 'spic en span' is jouw motto? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Aanwervingsvoorwaarden:

Je komt in aanmerking om te werken als student (meer info student@work). Je bent bij voorkeur 18 jaar. Als je beschikt over een wagen, dan is dit een meerwaarde. Je moet je vlot kunnen verplaatsen tussen de verschillende cliënten binnen de deelgemeentes van Ranst.

Wij bieden:

Loon op E-niveau: een deeltijds brutomaandwedde (19/38) is minimum € 961,17. Tewerkstelling tijdens de periode van 12 tot en met 23 juli 2021 en 9 tot en met 20 augustus 2021. Extralegale voordelen: maaltijdcheques en fietsvergoeding. Verplaatsingen naar de cliënten worden vergoed.

Hoe solliciteren?

Stuur je sollicitatie samen met een cv naar de dienst HRM, Gustaaf Peetersstraat 7, 2520 Ranst.

Je kan je kandidatuur ook tijdens de openingsuren afgeven bij de dienst HRM of mailen naar hrm@ranst.be.

Openingsuren & contact

Dienst HRM

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 85
e-mail
hrm@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur
Morgen gesloten

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

Deel deze pagina