Fotozoektocht

Met de lente in het land kan je weer volop, in je bubbel, op verkenning in Ranst! Zoals elk jaar lanceert toerisme Ranst een ludieke fotozoektocht.

In de brochure vind je 6 diverse opdrachten over de film 'Rij mee door het Land van Playsantiën' en de nieuwe politieroman van de Ranstse schrijver, Ludo Geluykens. Ook is er een schiftingsvraag voorzien.

OPGELET:
-In de brochure is een foutje geslopen in de fotovraag 56:
‘Welke GR route (grote routepad) kom je zowel tegen in Oelegem, Ranst, Emblem? ‘ wordt vervangen door 'Welke GR route kom je zowel tegen in Broechem, Ranst, Emblem?' (nummer + eindpunt) van de wandelroute.
- Als je vanaf de Veldstraat de Doggenhoutstraat-Broechemlei oversteekt, moet je de Lievevrouwestraat volgen (rechtdoor tot aan de kerk).
- We hebben melding gekregen dat de bewegwijzering (tijdelijk) ontbreekt van fietsknooppunt 99. Mogelijk als gevolg van werken daar ter plaatse. De routedokter zal dit zo spoedig mogelijk ter plaatse komen nakijken. In functie van de fotozoektocht laten we je ter info weten dat je de brug in Oelegem moet oversteken en daarbij het kaartje in de brochure als leidraad kan dienen om je weg te vervolgen.
-Als gevolg van de groei van het maïsveld wordt foto 9 van opdracht 4 'palen met nummers' geschrapt. De antwoorden van deze vraag tellen niet mee.

Natuurlijk zijn er weer een heleboel mooie prijzen te winnen! Als je bij de winnaars bent, word je hiervan in het najaar persoonlijk op de hoogte gebracht om je prijs in ontvangst te komen nemen.

Praktisch:
Je kan deelnemen van 1 mei tot 30 september 2021. De deelnameformulieren bezorg je ten laatste op 30 september 2021. De adressen waar je je formulier kan afgeven, vind je in de brochure. Een brochure kost € 5. Hou tijdens de zoektocht zeker rekening met de geldende coronamaatregelen en lees het reglement even door voor vertrek.

Op de volgende verdeelpunten kan je vanaf 1 mei tijdens de openingsuren een brochure aankopen:

Ranst:

Bib, Gasthuisstraat 17

Bakkerij Verheyen, Gasthuisstraat 14

Buurtwinkel Prima Micro, Lievevrouwestraat 20

Broechem:

Planten Van Nuffelen, Van den Nestlaan 159

Emblem:

Bakkerij Helsen, Dorpstraat 65

Café de tramstatie, Liersesteenweg 13, 2520 Emblem. 

Oelegem:

Jens patisserie, Oudstrijdersstraat 87

Fietsen Claessens, Oudstrijdersstraat 25 AOpeningsuren & contact

Dienst toerisme

adres
Antwerpsesteenweg 432520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 206 09 23
e-mail
toerisme@ranst.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Het Gemeenschapscentrum is geopend op de hier getoonde momenten of op afspraak.

 

vrijwilligers_fotozoektocht

Deel deze pagina