Financieel directeur

De financieel directeur van de Gemeente Ranst is Ingrid Van Kerckhove.

Zij heeft de algemene leiding over de financiële dienst en is lid van het managementteam.

De gemeenteboekhouding gebeurt onder toezicht van de financieel directeur. Zij is verantwoordelijk voor het opstellen, in overleg met het managementteam, van het voorontwerp van de financiële nota van het meerjarenplan en van de jaarlijkse herziening ervan, van het jaarlijkse budget en van de budgetwijzigingen en ook voor de interne kredietaanpassingen.
Het voeren van de boekhouding, het opmaken van de inventaris en de jaarrekening, het verzorgen van financiële beleidsadvisering en het thesauriebeheer vormen eveneens onderdeel van haar takenpakket.

De financieel directeur staat garant voor de krediet- en wetmatigheidscontrole op de beslissingen van de gemeente die een budgettaire of financiële impact hebben.

Je vindt het kantoor van de financieel directeur op de eerste verdieping van het gemeentehuis. Tijdens de kantooruren kan je haar bereiken via deze gegevens:

Ingrid Van Kerckhove
tel: 03 470 68 68
E-mail: ingrid.vankerckhove@ranst.be

Openingsuren & contact

Dienst financiƫn

adres
Gustaaf Peetersstraat 72520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 485 79 69

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen open van 9 tot 12 uur

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

Deel deze pagina