NIEUW: Fietszoektocht

Inhoud

Dit jaar kan je deelnemen aan een fietszoektocht van ongeveer 33 km van de themaraad toerisme Ranst. Er zijn telkens 2 foto's genomen van plaatsen onderweg die dicht bij elkaar gelegen zijn. De foto's zijn door elkaar gehaald. Het is de bedoeling dat je de foto's aan elkaar koppelt.

Er is 1 mooie hoofdprijs. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd na 30 september 2024. Lees het reglement even door voor vertrek. Eventuele wijzigingen van de vragen van de fietszoektocht (omwille van onvoorziene omstandigheden) vermelden we hier.

Ludieke foto's van deelnemers aan de fietszoektocht zijn altijd welkom voor publicatie op onze sociale media. Verstuur ze naar toerisme@ranst.be

Procedure

Je kan deelnemen van 6 mei tot en met 30 september 2024. Download de brochure of haal ze tijdens de openingsuren op bij de volgende verdeelpunten:

  • Broechem: Dienst toerisme, GC Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 43
  • Ranst: Bib, Gasthuisstraat 17
  • Emblem: Bib, Dorpstraat 14H01
  • Oelegem: Bib, Venusstraat 10

Vul het formulier goed leesbaar in met balpen en bezorg het ten laatste op 30 september 2024 aan de dienst toerisme (GC Den Bomgaard, Antwerpsesteenweg 43, Ranst). De schiftingsvraag bepaalt de winnaar die we persoonlijk verwittigen. Hij/zij ontvangt een mooie prijs. 

Kostprijs

Deelname is gratis.

Downloads

Contact

Adres
Gemeenschapscentrum Den Boomgaard Antwerpsesteenweg 43 , 2520 Ranst
Tel.
Vandaag
Op afspraak van 9 tot 12 uur & 14 tot 16.30 uur
Telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur & 14 tot 16.30 uur
Naar top