Evenementen - Aanvraag

Om het de Ranstenaar met organisatietalent extra makkelijk te maken hebben wij een aanvraagformulier dat je online kan invullen. Hierbij is de eventuele inname van het openbaar domein volledig geïntegreerd in de evenementenaanvraag.

Nu we met corona extra maatregelen moeten nemen, die ook regelmatig veranderen, ben je ook verplicht om hierbovenop een COVID Event Risk Model (CERM) van de federale overheid in te vullen! Dit stuur je mee met je aanvraag (uploaden in het fomulier), dus dat doe je best eerst.

Door hier alle soorten toestemmingen, vergunningen, aanvragen te bundelen, hoef je per evenement slechts eenmalig dit formulier in te vullen. Het lijkt een lang formulier, maar een voordeel is dat de bevoegde diensten deze aanvraag meteen doorsturen naar de nodige instanties zoals bijvoorbeeld politie en/of brandweer. Door het formulier in te vullen overloop je bovendien voor jezelf nog eens een aantal mogelijke valkuilen.

Onderaan vinden jullie een pdf-document dat verduidelijkt hoe de aanvraag van een evenement juist zal verlopen.

Zorg ervoor dat je aanvraag ons minstens 60 dagen voor je evenement bereikt.

Tip: Als je ook een login aanmaakt zal Eagle je profiel onthouden zodat je niet bij elke aanvraag alle contactgegevens opnieuw moet ingeven. Je kan dan ook te allen tijde nagaan in welke stap jouw aanvraag zich bevindt.

Lees hier de belangrijkste zaken waarmee je rekening moet houden als je een evenement organiseert

Veel succes met jouw evenement!

Openingsuren & contact

Evenementencoördinator

adres
Antwerpsesteenweg 432520 Ranst
Tel. tel.
03 206 09 22
e-mail
evenementen@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 16 uur
Morgen open van 9 tot 16 uur

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij om vooraf een afspraak te maken voor je bezoek.

Deel deze pagina