Evenementenformulier

Organiseer je een evenement met elektronische versterkte muziek dan moet je de geluidsnormen naleven. Wil je de muziek luider spelen dan de opgelegde geluidsnormen, dan kan je hiervoor een afwijking van de geluidsnormen aanvragen bij het college van burgemeester en schepenen.

Om het de Ranstenaar met organisatietalent extra makkelijk te maken hebben wij een aanvraagformulier gemaakt dat je hieronder online kan invullen.

Door hier alle soorten toestemmingen, vergunningen, aanvragen te bundelen, hoef je per evenement slechts eenmalig dit formulier in te vullen.

Dit lijkt een lang formulier, maar dat valt best mee omdat je enkel de voor jou van toepassing zijnde gedeeltes hoeft in te vullen. Nog een voordeel is dat de bevoegde diensten deze aanvraag meteen doorsturen naar de nodige instanties zoals bijvoorbeeld politie en/of brandweer.

Door het formulier in te vullen overloop je bovendien voor jezelf nog eens een aantal mogelijke valkuilen.

Let vooral ook op dat je als organisator aan je medewerkers en/of vrijwilligers duidelijk maakt dat iedereen die alcohol schenkt aan jongeren strafbaar is! (zie folder)

Veel succes met jouw evenement!

Voorwaarden

Het gaat om een publiek toegankelijk evenement.

Openingsuren & contact

Evenementencoördinator

adres
Antwerpsesteenweg 432520 Ranst
Tel. tel.
03 225 34 19
e-mail
evenementen@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur en 14 tot 16.30 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur

Deel deze pagina