Cultuurdienst

Voor alle informatie over het rijke socio- culturele verenigingsleven in onze gemeente ben je hier op het juiste adres!

De cultuurdienst fungeert als aanspreekpunt voor de lokale socio-culturele verenigingen, verstrekt inlichtingen en informatie van socio-culturele aard, beheert de subsidiedossiers en ziet toe op de uitleendienst voor audiovisueel materiaal.

Je kan hier eveneens terecht voor meer informatie over het gebruik van de diverse lokalen en zalen van het gemeenschapscentrum 'Den Boomgaard'. 

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot cultuur in Ranst? Aarzel niet en neem contact op met de cultuurdienst. Wij helpen je graag verder!

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Antwerpsesteenweg 432520 Ranst (Broechem)
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
tijdens de sluiting vanwege de corona maatregelen van GC Den Boomgaard kan je onze medewerkers bereiken via het algemeen nummer 03 485 79 69 of via mail
e-mail
cultuurdienst@ranst.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Door de coronamaatregelen vragen wij je om je bezoek aan het gemeentehuis, het ocmw en andere gemeentediensten zoveel mogelijk uit te stellen.
Voor dringende zaken en als het echt niet anders kan, maak je een afspraak met de betrokken dienst(en).

GC Den Boomgaard is nu gesloten, maar je kan je onze medewerkers bereiken via het algemeen nummer 03 485 79 69 of via mail: zaalverhuur --> den.boomgaard@ranst.be, cultuurdienst --> cultuur@ranst.be

Deel deze pagina