Deskundige secretariaat

We zijn momenteel op zoek naar:

Deskundige secretariaat - B1-B3 - voltijds 38/38 - contractueel verband - onbepaalde duur - werfreserve 3 jaar

Zèdde hier goed in?

Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de verschillende beleidsorganen van de gemeente, het OCMW, de burgemeester en de algemeen directeur. Je hebt een sterke en heldere visie op de de organisatorische mogelijkheden voor deze beleidscel. Je weet dit uit te dragen en neer te zetten. Je bent veranderingsgericht en pro-actief. Heb jij een passie voor administratie en interesse in een functie waarbij je nauw moet samenwerken met verschillende afdelingen? Dan hebben wij dé job voor jou.

Wèmme voor jou:

Je wordt verloond volgens B1-B3 niveau. Dit komt neer op een bruto maandwedde (38/38) van:

  • met 0 jaar anciënniteit: 2.999,68 EUR bruto
  • met 5 jaar anciënniteit: 3.259,76 EUR bruto

Anciënniteit in andere openbare diensten en relevante ervaring in de privésector kunnen meegenomen worden. Maaltijd-, eco en cadeaucheques, hospitalisatieverzekering, haard- of standplaatsvergoeding, eindejaarstoelage, fietsvergoeding, 2de pensioenpijler.

Gèt voor ons:

  • Je bent in het bezit van een recent blanco uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden)
  • Je bent houder van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • Je slaagt voor de selectieprocedure

Hèdde er zin in?

Bezorg je sollicitatie ten laatste op 8 september 2024 (poststempel geldt als bewijs) aan de dienst HRM Gemeente Ranst, Gustaaf Peetersstraat 7, 2520 Ranst of stuur ze op via hrm@ranst.be. De selectie bestaat uit een schriftelijk en mondelinge proef. Deze zullen plaatsvinden vanaf 16 september 2024.

Contact

Adres
Administratief centrum Gustaaf Peetersstraat 7 , 2520 Ranst
Tel.
Vandaag
Op afspraak van 9 tot 12 uur
Telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur & 14 tot 16 uur
Naar top