De Nieuwe Rand - Publieke raadpleging

De Nieuwe Rand is een project dat de mobiliteit, leefkwaliteit en klimaatvriendelijkheid in de oostrand van Antwerpen wil verbeteren. Van 12 september tot en met 11 oktober loopt een publieke raadpleging over de alternatievenonderzoeksnota voor De Nieuwe Rand. Tijdens deze periode kan je feedback geven op de voorgestelde oplossingen en de manier waarop het onderzoek naar het best mogelijke scenario verloopt. Het onderzoeksteam formuleert vervolgens een antwoord op elke opmerking die binnenkomt.

Je kan de alternatievenonderzoeksnota nalezen op de website van De Nieuwe Rand en digitaal of afgedrukt op de dienst omgeving, te Van den Nestlaan 110. Daar kan je de nota bekijken tijdens de openingsuren van de loketten na afspraak bij de dienst omgeving.

Je kan jouw reactie mailen naar denieuwerand@vlaanderen.be of een schriftelijke reactie indienen bij de betrokken steden en gemeenten (tegen ontvangstbewijs) en de procesverantwoordelijke. Dit kan tot uiterlijk 11 oktober ten aanzien van ir. Eva Van den Bossche op het volgende adres: Anna Bijnsgebouw, Lange Kievitstraat 111-113 bus 41 2018 Antwerpen.

Openingsuren & contact

Dienst omgeving

adres
Van den Nestlaan 1102520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 470 10 83
e-mail
omgeving@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur

Wij werken op afspraak.

Een afspraak maken

doe je bij voorkeur online of via 03 470 10 83.

De Nieuwe Rand

Deel deze pagina