Container beschadigd of weg

Beschadigde container

Wanneer de container stuk is, kan je contact opnemen met de infolijn van IGEAN via 0800 1 46 46. De medewerker maakt een afspraak met jou om de container te komen herstellen of vervangen.

Zet op de afgesproken dag de container voor 7 uur aan de straatkant. Wordt de container gewisseld, zorg er dan voor dat je oude container leeg en proper is. Als je je mobiel nummer opgeeft, krijg je de avond voordien nog een herinnering om de container tijdig buiten te zetten.

Verdwenen container

Informeer eerst even in de buurt of je container niet per vergissing door anderen in gebruik werd genomen. Is je container in de ophaalwagen gevallen, dan kan je contact opnemen met de infolijn van IGEAN via 0800 1 46 46. De medewerker gaat bij de ophaaldienst na of ze dit kunnen bevestigen. Zo ja, dan wordt er een afspraak met jou gemaakt om een nieuwe container te komen leveren.

Is de container niet terug te vinden, dan meld je dit via de infolijn en moet je een proces-verbaal (PV) van diefstal laten opmaken door de politie. Een kopie van het PV bezorg je aan de medewerkers van de infolijn, zodat IGEAN een nieuwe container kan plaatsen.

Contact

Adres
Site Van den Nestlaan Van den Nestlaan 110 , 2520 Ranst
Tel.
Naar top