B&B's

B&B's

Domein Stekebees: de kamers met een eigen badkamer en toilet liggen in het vernieuwde deel van het gebouw. Je hebt de mogelijkheid om eigengemaakte fruit- en druivenwijnen te degusteren in de grote tuin met wijngaard.

Het Blauwe schaap: in deze verbouwde oude schuur vind je 2 unieke luxekamers, elk met hun eigen stijl. Elke kamer is voorzien van een privé badkamer en toilet.

Ladolcedu: biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en gratis WiFi. De accommodatie beschikt over een sauna. Elke accommodatie is voorzien van een patio, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer.

Elskenshof: In het centrum van Emblem, pal onder de kerktoren, ligt Elskenshof. De oude hoeve, met zijn charmant erf en groene tuin, is onderdeel van het karakteristieke dorpsgezicht. Na een dag fietsen of wandelen in de Netevallei, kom je er heerlijk tot rust. De recent gerenoveerde studio bevindt zich op de eerste verdieping van de hoeve. De oude dakspanten en houten vloer werden tijdens de renovatie bewaard en onderlijnen de historische uitstraling van het gebouw. 

Vakantielogies

Helpende hand (volledig aangepast voor rolstoelgebruikers): Lankveld 9, Ranst. GSM: 0478 49 42 51, E-mail: vdvjohan51@gmail.com.

Openingsuren & contact

Dienst toerisme

adres
Antwerpsesteenweg 432520 Ranst (Broechem)
Tel. tel.
03 206 09 23
e-mail
toerisme@ranst.be

Openingsuren

Vandaag open van 9 tot 12 uur en 14 tot 16 uur
Morgen open van 9 tot 12 uur

Deel deze pagina