Babbelcafé

Als je graag eens op stap wil of afspreekt met vrienden, ben je al snel geld kwijt aan de verplaatsing, eten en/of drinken en inkomkaartjes. Dat is niet altijd haalbaar. Iedereen heeft nochtans recht op vrijetijdsbeleving en sociaal contact. We komen wekelijks samen en organiseren het hele jaar door activiteiten. Het Welkomhuis is een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, gezellig kunnen babbelen en iets drinken zonder meteen veel geld kwijt te zijn.

Elke maandag kan je van 13.30 tot 16 uur terecht in het babbelcafé voor een gezellige babbel en een kopje koffie of thee. Bij mooi weer zitten we buiten in onze tuin. De gezelschapsspelletjes komen vaak uit de kast, we kokkerellen en eten af en toe samen, kijken film op groot scherm, gaan op uitstap ... De vrijwilligers zorgen voor afwisselende activiteiten en zorgen voor het vervoer van mensen die zelf moeilijk in Oelegem geraken.

Naast het babbelcafé organiseren we ook informatieve workshops, vormingsmomenten en uitstappen.

Interesse?

Spring gerust eens binnen op maandag tussen 13.30 en 16 uur of neem even contact op met Eline Van Mechelen via welkomhof@ranst.be of 03 385 38 88.

Downloads

Contact

Adres
Sociaal huis Schildesteenweg 16 , 2520 Ranst
Tel.
Ondernemingsnummer
0212.210.462
Naar top