De kracht van vergeving - Samen groeien naar een nieuw begin

Deze informatie is niet meer actueel!
Elke dag gaan we op weg. We ervaren deugddoende contacten en we lopen kwetsuren op. Zelfs als we de beste bedoelingen hebben, doen we anderen pijn en worden we gekwetst door mensen van wie we houden en die we vertrouwen. Zo wordt onze rugzak steeds zwaarder. Kan het anders? Vergeving is een oud woord dat nieuw leven brengt. Het is relaties open houden. Jezelf graag zien. Pijn laten genez...

Wanneer

  • wo 14 februari 2024
    van 14 tot 17 uur

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
Hof Zevenbergen
adres
Kasteeldreef 222520 RANST

Tickets

e-mail
info@hofzevenbergen.be

Info

Elke dag gaan we op weg. We ervaren deugddoende contacten en we lopen kwetsuren op. Zelfs als we de beste bedoelingen hebben, doen we anderen pijn en worden we gekwetst door mensen van wie we houden en die we vertrouwen. Zo wordt onze rugzak steeds zwaarder. Kan het anders?
Vergeving is een oud woord dat nieuw leven brengt. Het is relaties open houden. Jezelf graag zien. Pijn laten genezen. Een God ontdekken die Liefde is.
Katie begeleidt ons daarbij vanuit de inzichten van de Canadese priester-psycholoog Jean Monbourquette. Hij stippelde een weg uit in 12 stappen. Deze weg in vergeving werd wereldwijd door tienduizenden gevolgd.

Begeleiding: Katie Velghe was 20 jaar educatief medewerker bij de Interdiocesane Dienst voor Gezinspastoraal. Ze introduceerde het gedachtengoed van Jean Monbourquette in Vlaanderen en begeleidde gedurende 10 jaar 'Groeigroepen in vergeving'. Ze is ook bekend als trainer in 'Godly Play' en als auteur.
Alle activiteiten
foto: De kracht van vergeving - Samen groeien naar een nieuw begin

Categorie

Deel deze pagina