De spirituele leer van Hildegard van Bingen - Cursusreeks - eerste jaar

Hildegard van Bingen (1098-1179) was een Duitse benedictijnse abdis, die gezien wordt als de eerste vertegenwoordigster van de Duitse middeleeuwse mystiek. Haar veelzijdigheid en haar wijze inzichten kunnen ons ook vandaag inspireren. Leven vanuit je natuurlijke aard, vanuit de bron die je laat stralen, verbonden met het goddelijk licht in jou, het kan. Vanuit deze natuurlijke toestand...

Wanneer

  • za 16 maart 2024
    van 10 uur
  • za 25 mei 2024
    van 10 uur

Prijs

€ 149,00 (Per weekend - 149,00 euro)

Waar

naam
Hof Zevenbergen
adres
Kasteeldreef 222520 RANST

Contact

e-mail
info@hofzevenbergen.be

Info

Hildegard van Bingen (1098-1179) was een Duitse benedictijnse abdis, die gezien wordt als de eerste vertegenwoordigster van de Duitse middeleeuwse mystiek. Haar veelzijdigheid en haar wijze inzichten kunnen ons ook vandaag inspireren.

Leven vanuit je natuurlijke aard, vanuit de bron die je laat stralen, verbonden met het goddelijk licht in jou, het kan. Vanuit deze natuurlijke toestand van eenheid, heelheid en rust, harmonieus meestromend met wat is, ontstaat de dynamiek van de relatie met onszelf, de ander en de wereld.
Deze reeks is bedoeld voor wie een introductie over Hildegard van Bingen heeft gevolgd. We gaan dieper in op de verschillende aspecten van Hildegards leer en bewandelen onze persoonlijke weg naar binnen.
De eerste twee weekends buigen we ons over de 35 spirituele krachten.
Het derde weekend zoomen we in op het thema gezondheid en ziekte, voeding en vasten.
Het vierde weekend staan de edelstenen en de muziek centraal.
Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

naam
Hof Zevenbergen, Kasteeldreef 22, 2520 Ranst

Deel deze pagina