Connection

Deze informatie is niet meer actueel!
Popkoor ioca is onder de indruk door de opname van One day door Koolulam op youtube. Al 8,6 miljoen mensen hebben kunnen genieten van het samenwerkingsproject tussen Joden, Israelieten en Hebreers. In samenwerking met Koolulam herhalen we dit muzikaal initiatief in België. Fedasil heeft zijn volledige medewerking verleend om een evenement te organiseren gericht op het versterken van geme...

Wanneer

  • zo 04 juni 2023
    van 14 tot 17 uur

Prijs

€ 18,00 (sociaal tarief - 9,00 euro, Charity Tarief - 27,00 euro)

Waar

naam
Grote Zaal Den Boomgaard
adres
Antwerpsesteenweg 432520 Ranst

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
0478 48 58 66
e-mail
kristin.vandeneynde@ioca.be

Info

Popkoor ioca is onder de indruk door de opname van One day door Koolulam op youtube. Al 8,6 miljoen mensen hebben kunnen genieten van het samenwerkingsproject tussen Joden, Israelieten en Hebreers.
In samenwerking met Koolulam herhalen we dit muzikaal initiatief in België. Fedasil heeft zijn volledige medewerking verleend om een evenement te organiseren gericht op het versterken van gemeenschappen en het versterken van de structuur van de samenleving. Door deze gezamenlijke creatieve ervaring brengen we mensen met verschillende achtergronden, culturen, religies en regio's samen. We zullen laten zien hoe we de kracht van muzikale harmonie kunnen benutten en gebruiken om harmonie in de mensheid te inspireren.
Samen genieten van een kort en gevarieerd concert van popkoor ioca. Nadien volgt er een repetitie van het nummer One Day. De opname die er volgt zal wereldwijd verspreid worden met behulp van de Israelitische organisatie Koolulam.
Een nummer dat op zijn beurt de wereld kan rondreizen zodat mensen van alle achtergronden met elkaar kunnen connecteren.
Je kan individueel en als koor deelnemen. Je hoeft geen zangervaring te hebben. Elke stem is welkom. De beleving heeft de hoogste prioriteit. Samen met mensen van verschillende nationaliteiten zingen, brengt de harten bij elkaar.
Wanneer je als koor deelneemt, zal Joris De Metsenaere in de loop van de maand mei op een repetitie bij je koor langskomen om het project voor te stellen en je koor voor te bereiden op de opname.
Schrijf vandaag nog in, het wordt vast een onvergetelijke ervaring.
Alle activiteiten

Categorie

Deel deze pagina