JEUGDTONEEL

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze lessenreeks richt zich tot iedereen die graag wil acteren. Ongeacht of je ervaring hebt of geen ervaring. Samen met de lesgever ga je leren spelen met woorden en met beweging. We maken toneel met teksten van anderen maar ook je eigen woorden zijn een belangrijke medespeler. De coaching is erop gericht je eigen speel/acteertalent te ontwikkelen en te vergroten. Deze lessenreeks is o...

Wanneer

  • za 03 juni 2023
    van 14 tot 16 uur
  • za 10 juni 2023
    van 14 tot 16 uur

Prijs

Gratis

Waar

naam
Ambelhuis
adres
Ambelweg 22520 Emblem (Ranst)

Contact

Telefoon
0486/44 56 58
e-mail
kabatoon@kabatoon.be

Info

Deze lessenreeks richt zich tot iedereen die graag wil acteren. Ongeacht of je ervaring hebt of geen ervaring. Samen met de lesgever ga je leren spelen met woorden en met beweging.

We maken toneel met teksten van anderen maar ook je eigen woorden zijn een belangrijke medespeler. De coaching is erop gericht je eigen speel/acteertalent te ontwikkelen en te vergroten.
Deze lessenreeks is ook een ontdekken van eigen kunnen, assertiever worden, durven praten in het openbaar. Wij bieden een doeltreffende theatercursus waarin iedereen kan schitteren.
Onze lessen zijn een ontdekkingsreis. Fantasie wordt geprikkeld, verbeelding, stem en woorden. En daar komen prachtige verhalen uit.
Dus ben jij iemand die zich graag verkleedt, op familiefeestjes altijd wel een gedichtje voordraagt, graag in de spotlights staat, droomt van applaus? Of eerder verlegen, bang om je stem te laten horen? Dan is toneel echt iets voor jou. Dus wees welkom en kom meedoen.

Het bestuur van Kabatoon Emblem
Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

naam
Kabatoon

Deel deze pagina