Workshop tekenen in de natuur

Deze informatie is niet meer actueel!
Workshop Tekenen in de natuur Zin om even stil te staan bij wat je ziet? Om je favoriete plek in het Vrieselhof eens op een andere manier te benaderen en te analyseren? Wil je in alle rust een beeld tot ontwikkeling laten komen in plaats van het snel te fotograferen en bij de massa andere beelden te bewaren? Kom naar de workshop 'Tekenen in de natuur' op zondag 28 mei in het Vrieselhof....

Wanneer

  • zo 28 mei 2023
    van 10 tot 12 uur

Waar

naam
Provinciaal Groendomein Vrieselhof
adres
Schildesteenweg 952520 Ranst

Contact

Telefoon
03 360 52 18
e-mail
rivierenhof@provincieantwerpen.be

Info

Workshop Tekenen in de natuur

Zin om even stil te staan bij wat je ziet? Om je favoriete plek in het Vrieselhof eens op een andere manier te benaderen en te analyseren? Wil je in alle rust een beeld tot ontwikkeling laten komen in plaats van het snel te fotograferen en bij de massa andere beelden te bewaren? Kom naar de workshop 'Tekenen in de natuur' op zondag 28 mei in het Vrieselhof. Van 10 tot 12 uur trekken we er met potlood en papier op uit om te tekenen.

Een domeinwachter met een verleden bij de kunstacademie begeleidt de activiteit. Voorzie het nodige tekenmateriaal: potloden, pen of ander tekengerei, (kneed)gom, schetsboek of tekenpapier (geen kopieerpapier) en tekenplank of iets dergelijks. Ervaring is niet vereist.

We spreken af aan het bezoekerscentrum van het Vrieselhof. De activiteit kost 5 euro. Een ticket bestel je vanaf 17 april.
Prijs: 5,00 €
Alle activiteiten
foto: Workshop tekenen in de natuur

Organisatie

naam
Domeinwachters Rivierenhof

Deel deze pagina