Kick It kinderkampen Kerst week 2 Het ijspaleis

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zoek naar een kleinschalig en gezellig kinderkamp? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Kick It kinderkampen. Voor speelse creatievelingen van 3 tot 8 jaar. In het ijskasteel wonen de ijsprinsen en ijsprinsessen. Dit kamp staat in het teken van een magisch winterwonderland. De ijsprinses neemt ons mee op verrassende avonturen. We komen ook Anna, Elsa en Olaf tegen, let it gooo...

Wanneer

  • ma 02 januari 2023
    van 0 uur

Prijs

€ 25,00

Waar

naam
Ambelhuis
adres
Ambelweg 22520 Emblem (Ranst)

Contact

Telefoon
0486/890.353
e-mail
info@kickit-kinderkampen.be
website
http://www.kickit-kinderkampen.be

Info

Op zoek naar een kleinschalig en gezellig kinderkamp? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Kick It kinderkampen. Voor speelse creatievelingen van 3 tot 8 jaar.

In het ijskasteel wonen de ijsprinsen en ijsprinsessen. Dit kamp staat in het teken van een magisch winterwonderland. De ijsprinses neemt ons mee op verrassende avonturen. We komen ook Anna, Elsa en Olaf tegen, let it gooooo let it gooooo! We bewegen op prachtige wintermuziek, spelen het coolste sneeuwballengevecht, knutselen met veel glitter en verkleden met de Frozen verkleedkoffer. Fonkelt de sneeuw en schittert het ijs, ga dan mee op avontuur naar ons ijspaleis. Laat het feest beginnen!
Alle activiteiten
foto: Kerst week 2 2022

Organisatie

naam
Danskreatie vzw
tel.
0486/890.353
e-mail
info@kickit-kinderkampen.be

Deel deze pagina