WORKSHOP: ALLES ZIT AL IN JE - Ontdek je Levenspuzzel als GPS op jouw Pad naar Geluk

Deze informatie is niet meer actueel!
“Het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen had.” – John Lennon We hebben dromen en plannen, maar uiteindelijk hebben we weinig in de hand. Gelukkig hebben we onze diepste verlangens, want die vormen de sleutel waarmee we onze dromen kunnen waarmaken. Ik ben Roel Van Puyvelde. Als loopbaancoach werk ik voor dromers, creatievelingen en wereldverbeteraars die meer uit hun m...

Wanneer

  • za 25 juni 2022
    van 13.30 tot 17.30 uur

Prijs

€ 60,00

Waar

naam
Pastorij Ranst
adres
Gasthuisstraat 192520 Ranst

Tickets

Telefoon
0474 92 11 54

Info

“Het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen had.” – John Lennon


We hebben dromen en plannen, maar uiteindelijk hebben we weinig in de hand. Gelukkig hebben we onze diepste verlangens, want die vormen de sleutel waarmee we onze dromen kunnen waarmaken.

Ik ben Roel Van Puyvelde. Als loopbaancoach werk ik voor dromers, creatievelingen en wereldverbeteraars die meer uit hun mogelijkheden willen halen en meer voldoening willen ervaren.

Onze dromen zitten in onze genen. Zij tonen jou je aangeboren kwaliteiten. Als we die kwaliteiten inzetten maken ze je gelukkig. Ze gaan je goed af omdat ze bij jou horen. Al die kwaliteiten samen vormen jouw levenspuzzel. Die geeft je jouw complete plaatje, en dient als je persoonlijke gids. Zo maak jij een verschil in de wereld. Daarnaast toont de levenspuzzel je de weg om je ware zelf te bevrijden van zelfsabotage. Obstakels worden je helpers die je van frustratie en moedeloosheid weer op het juiste pad brengen: jouw pad. Je wordt verliefd op je leven, dat steeds meer gaat stromen en zo vanzelf geluk aantrekt.

Kom jij ook?

Hartelijke groet,

Roel

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
PRAKTISCH:
De workshop vindt plaats op zaterdag 25 juni, van 13:30 tot 17:30u
In de Gasthuisstraat 19, 2520 Ranst.

Stel gerust al je vragen en reserveer je plek via mijn telefoonnummer: 0474 92 11 54. Maximaal 20 deelnemers. Reserveer ten laatste op woensdag 22 juni.

Deelname €60,-. Daarin is inbegrepen:
* drank en versnaperingen,
* het ontdekboek en
12 weken opvolging, want ik help je graag op de weg om je dromen tot leven te wekken.

=======================================================

Roel Van Puyvelde is liedjesschrijver en loopbaancoach voor creatievelingen die graag hun steentje bijdragen aan de wereld, maar dit nog niet op een manier kunnen doen waar ze gelukkig van worden.

Deze workshop brengt het beste bijeen van wat werkte voor de talrijke mensen die hij heeft begeleid. Roel paste deze inzichten ook toe op zichzelf na een stevige burn-out en depressie. Met de levenspuzzel wil hij mensen ondersteunen om minder te worstelen en meer te genieten op hun pad naar flow en geluk in hun leven.
Alle activiteiten